Activiteiten

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

ONLINE WORKSHOPS OM VAN TE DROMEN

Alleen thuis je energie stromen en zelf in je nodige spiritueel onderhoud voorzien is niet altijd even makkelijk.

De wil is er natuurlijk wel maar de routine om het te doen moet nog wel eens plaats maken voor andere broodnodige zaken.

Daarnaast is in je eentje ook maar in je eentje.

Samen stroom je makkelijker en krachtiger ?
En het is gewoon fijn om te delen, uit te wisselen, met elkaar te leren en plezier te hebben.

Een reeks unieke online workshops om je spiritueel bewustzijn te vergroten:

 • 1 x per maand op de 4e woensdagavond
 • de herhaling is meestal op de zondagmorgen die daar op volgt
 • je kunt deze workshops afzonderlijk volgen

Deze Vrijplaats geeft je de ruimte om regelmatig met een groep mensen op goed niveau je energie te stromen. Naast het samen energie stromen voor je broodnodige spirituele onderhoud krijg je:

 • uitdagende updates in wezenlijke thema’s
 • een plek om healings en checks te geven of te ontvangen
 • een hele goeie plek voor je rare & waardevolle vragen
 • mooie meditaties
 • energiechecks
 • waardering
 • en af en toe de slappe lach

Een aantal van deze workshops zijn eerder in Vught, Nijmegen of Utrecht gegeven, andere zijn nieuw ontwikkeld. De lessen staan stevig maar zijn niet in beton gegoten. Er is daarom ruimte voor wat is, groeit en zich aandient.

Alle info: https://www.havingness.nu/vrijplaats-spirituele-workshops/

Aanvullende informatie

 • Plaats Online
 • Contactpersoon Rinze Heininga

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Casper Boom en Karsten van Asdonk

Vrije Energie College

Er bestaat al sinds de jaren van Nikola Tesla technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd.
Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij.
Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen.

Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is.
Hoe willen we samenleven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is?

 

Datum: 29 september 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

ONLINE HEALING & READING INLOOP bij HAVINGNESS

ELKE 1E WOENSDAGAVOND van de maand

Voor iedereen die een korte reading en/of healing wil.

Wie zijn die readers en healers?

Hele goeie vraag. De readers komen uit het hele land. Ze zijn afgestudeerd aan de Reading Opleiding, Graduate Opleiding en/of het Trance Medium Droomprogramma.

Deze dames en heren hebben er de nodige kilometers opzitten en brengen veel ervaring in energie-lezen mee. Maar de meesten zien er nog redelijk goed uit.

Alle info vind je hier: https://www.havingness.nu/online-healing-reading-inloop-bij-havingness/

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Peter Toonen

Hoe komen we uit de piramide?

Deze lezing is een vervolg op het thema beschreven in zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide‘, waarbij verwezen wordt naar de piramidale sociale structuur, ofwel de macht/controle matrix waarin wij volgens Peter al vele duizenden jaren leven.

Er gebeurt veel tegelijk dat op ieder mens veel invloed heeft en zal hebben: de coronacrisis, een economische crisis, de invoering van 5G en het Internet Of Things (kunstmatige intelligentie), vaccinaties, vergaande digitalisering, meer staatscontrole- en bemoeienis, ecologie- en energieproblemen, enzovoort.
Hoe kunnen wij ons hiertoe verhouden? Hoe voorkom je dat je in de angst schiet?

Waarom is in deze tijd de kloof tussen de verschillende waarnemingen van de werkelijkheid zo groot dat deze vaak onoverbrugbaar lijkt? Wat gebeurt er dan in onze denkpatronen? Wat maakt dat die verschillen zo groot en heftig kunnen zijn? En waarom juist nu?

Datum: 13 oktober 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur

De Poorten van Frisia.

Al enige tijd zet ik me in om het oorspronkelijke verhaal van de lage landen boven te halen. Steeds meer en meer kom ik tot de ontdekking, wie wij werkelijk zijn. Een stam van tovenaars, die buiten de aarde wetten om, ware magie in het leven kunnen verweven.

Dit verhaal van onze stam, de Friezen, is geen verhaal uit een vervlogen tijd. Het speelt zich nu af. Jouw leven, is het verhaal van jouw stam. De plaatsen waar je hebt gewoond, waar je werkte en op school zat, waren plaatsen van kracht, waarin jij jezelf ontdekte. Hier hebben de oude Druïden, de heidenen van ons land, de kennis en geschiedenis verstopt, en stilletjes meegegeven zodat het op het juiste moment boven kon komen. Dat moment is nu.

 

Datum: 3 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Claudia Jansen

Gezondmakend Onderwijs

We worden niet aangestuurd door ons DNA en onze hersenen, maar door ons bewustzijn!
Dat vraagt om bewust opvoeden en bewust onderwijs!

Een aarde en een samenleving in balans vraagt om mensen in balans.

Mensen in balans vraagt om gezond en bewust onderwijs. Op een gezonde en natuurlijke manier leven en leren van binnenuit. Bewust en bezield. Zinzoekend en zingevend van karakter. Zodat mensen weer worden wie zij zijn, voordat de wereld hen vertelde hoe ze moesten doen of zijn. Het gaat over ons innerlijk potentieel ontwikkelen in relatie met het bijdragen aan een mooiere wereld. Wie ben jij en welk talent kom je hier brengen? Zodat we samen een duurzame en regeneratieve, inclusieve maatschappij vormen waar we in respect en verbinding met elkaar en de natuur leven.

Gezondmakend onderwijs is een holistische visie op hoe leren van binnenuit nu werkelijk verloopt via ons lichaam en ons bewustzijn. Dat gaat verder dan lesjes geven over gezondheid. Gezondmakend onderwijs betrekt nadrukkelijk het lichaam en diens fysieke en energetische processen bij het leren wat gevolgen heeft voor wat, hoe en wanneer we iets leren.
Het gaat uit van de multidimensionale Mens.


Datum: 24 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Webinar: Straling onder Toezicht

Nu 5G tijdens de huidige maatregelen ‘gewoon’ wordt uitgerold, is het van belang om ons beter te verdiepen in wat straling doet met al het leven op aarde. Dit webinar kan daar een bijdrage aan leveren.

Dit webinar heeft dezelfde titel als het pas uitgekomen boek Straling onder Toezicht,  dat de spreker samen met 2 collega’s; de fysicus Dr. Ir. George Remkes en de publicist Sander Funneman geschreven heeft. Hier meer informatie over het boek.

De lezing en het boek gaan over de effecten van de elektromagnetische velden van de mobiele telefonie (2G t/m 4G) op de natuur inclusief de mens, die naar voren gekomen zijn in wetenschappelijk onderzoek. Dit gaat over subthermische effecten, dus zonder dat levend weefsel door de straling opgewarmd wordt. Het natuurgedeelte gaat over bodemmicroben tot en met bomen, vogels en walvissen. Ook de effecten op de mens komen aan de orde. De effecten van de straling die de 5G technologie gaat uitzenden zijn nog niet onderzocht.


Datum: 8 december 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Webinar via Zoom

Aanvullende informatie

Lees meer...