Lezingen

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur

De Poorten van Frisia.

Al enige tijd zet ik me in om het oorspronkelijke verhaal van de lage landen boven te halen. Steeds meer en meer kom ik tot de ontdekking, wie wij werkelijk zijn. Een stam van tovenaars, die buiten de aarde wetten om, ware magie in het leven kunnen verweven.

Dit verhaal van onze stam, de Friezen, is geen verhaal uit een vervlogen tijd. Het speelt zich nu af. Jouw leven, is het verhaal van jouw stam. De plaatsen waar je hebt gewoond, waar je werkte en op school zat, waren plaatsen van kracht, waarin jij jezelf ontdekte. Hier hebben de oude Druïden, de heidenen van ons land, de kennis en geschiedenis verstopt, en stilletjes meegegeven zodat het op het juiste moment boven kon komen. Dat moment is nu.

 

Datum: 3 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Claudia Jansen

Gezondmakend Onderwijs

We worden niet aangestuurd door ons DNA en onze hersenen, maar door ons bewustzijn!
Dat vraagt om bewust opvoeden en bewust onderwijs!

Een aarde en een samenleving in balans vraagt om mensen in balans.

Mensen in balans vraagt om gezond en bewust onderwijs. Op een gezonde en natuurlijke manier leven en leren van binnenuit. Bewust en bezield. Zinzoekend en zingevend van karakter. Zodat mensen weer worden wie zij zijn, voordat de wereld hen vertelde hoe ze moesten doen of zijn. Het gaat over ons innerlijk potentieel ontwikkelen in relatie met het bijdragen aan een mooiere wereld. Wie ben jij en welk talent kom je hier brengen? Zodat we samen een duurzame en regeneratieve, inclusieve maatschappij vormen waar we in respect en verbinding met elkaar en de natuur leven.

Gezondmakend onderwijs is een holistische visie op hoe leren van binnenuit nu werkelijk verloopt via ons lichaam en ons bewustzijn. Dat gaat verder dan lesjes geven over gezondheid. Gezondmakend onderwijs betrekt nadrukkelijk het lichaam en diens fysieke en energetische processen bij het leren wat gevolgen heeft voor wat, hoe en wanneer we iets leren.
Het gaat uit van de multidimensionale Mens.


Datum: 24 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...