Wie zichzelf kent, kent het Al

Bij Stichting In-zicht door Oene Hofman

Wie zichzelf kent, kent het Al

Een mens is zoveel meer dan we ons vaak bewust zijn. We zijn zoveel grootser dan menig godsdienst of filosofie ons wil doen geloven. Eens was deze zelfkennis over het potentieel van de mens vanzelfsprekend en leefden we vanuit die kennis. Maar door ingrijpen van ‘buitenaf’, zijn we ergens deze kennis over ons scheppingspotentieel kwijt geraakt.

In de tijd waarin we nu leven, is ‘de mens er klaar voor’ om zich dit potentieel opnieuw bewust te worden en zijn ware aard te herontdekken.

We zijn gewend geraakt om ons te richten op de uiterlijke werkelijkheid. Maar deze buitenwereld, hoe bijzonder ook, is illusionair en niet ons ware thuis. Het voordeel van de extreme overheidsmaatregelen is dat die ons nu helpen steeds meer illusies te doorzien.

Tijdens de lezing zullen we een reis maken door de eeuwen heen, wat wijze mensen en geschriften uit verschillende tradities over de grootsheid van de mens te zeggen hebben.
En komen ook de nieuwste inzichten aan bod.

Als we ons openstellen, kunnen we samen ervaren hoe het voelt om naar binnen te gaan, en vanuit ons hartsbewustzijn te ‘weten’, en bezield en aangeraakt te worden.

Gelukkig de mens die terugkeert en tot zichzelf ontwaakt. Die zal innerlijk weten dat alles in het Universum met elkaar verbonden is en dat we vanuit dat Eenheidsbewustzijn leven.
Dat alles Heel en Al is!

In de lezing komt o.a. het volgende voorbij:
Hoe een spiritueel wezen een menselijk leven beleeft.
– Hoe je die ervaring kan inzetten om je (innerlijk) groeipotentieel te verhogen
– Hoe je je ware goddelijke scheppingspotentieel kan herontdekken
– Hoe we als bezield wezen in essentie eeuwig zijn

Datum: 16 maart 2022
Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op donderdag, 09 december 2021 13:31