2-daagse training 'Medicijnwielnumerologie'

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Uniek: een 2-daagse training 'Medicijnwielnumerologie' 


Maarten Oversier zal bij In-zicht een tweedaagse training Medicijnwielnumerologie verzorgen!
Verdeeld over 2 dagen neemt Maarten ons mee in de magische wereld van deze op het indiaanse medicijnwiel gebaseerde numerologie.

Er bestaan verschillende methoden om met behulp van nummers duidingen te kunnen doen over iemands persoon. In deze training leer je, op basis van geboortedata, de oorspronkelijke “oer-” betekenis van de nummers en hoe je daarmee betrekkelijk eenvoudig een begrijpelijke uiteenzetting te kunnen maken van iemands energetische structuur.

Maarten over de training: ‘Deze indrukwekkende en directe vorm van numerologie werd mij vele jaren geleden geleerd door een oudere dame uit Catalonië, Roser Sambeat. Ik mocht destijds bij haar ‘in de leer’ en heb er sindsdien veel mee gewerkt, waardoor de betekenis en uitleg alsmaar duidelijker werd dankzij mijn drukke reïncarnatie therapeutische praktijk. Zodoende heb ik deze numerologie door de jaren heen uitvoerig kunnen ‘testen’ met mijn cliënten en de resultaten zijn verbazingwekkend’.

‘Door mijn liefde voor het indiaanse Medicijnwiel heb ik de betekenis van de nummers aan de lessen van dit krachtige symbool kunnen verbinden waardoor ik het nu de ‘Medicijnwielnumerologie’ noem. Het werken met de nummers is onlosmakelijk verbonden geraakt aan mijn werk’.


Datum: zondag 27 juni en zaterdag 3 juli
Tijdstip: beide dagen van 10.00 - 17.00 uur
Kosten: € 325,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op woensdag, 02 juni 2021 18:28