Energetisch Twente

Bij Stichting In-zicht door Team In-zicht en Pieter Pieters

Mocht je denken dat je voor mystiek en krachtplekken naar het buitenland moet: niets is minder waar! We nemen je op onze derde In-zicht reis mee naar het mystieke deel van Twente: het Sagenland!

In dit land van midwinterhoornblazers, aardmannetjes, Poasvuur’n, donderbezems en Celtic fields staat de verbinding met het ‘Oude Weten’ nog fier overeind!
Ervaar met ons de link met de Kelten, de Friezen en de Noorse mythologie!
En ‘ont-moet’ het Witte Wief in jezelf! (ook voor mannen ? )

We verblijven op een prachtige boerenhoeve middenin dit schitterende Twentse land en bieden een volledig verzorgde reis op basis van eigen vervoer aan, zodat je alleen maar je weekendtas hoeft te pakken en af te reizen naar het wonderschone Twente.
Heb je geen auto, dan bemiddelen we graag!

We organiseren deze reis samen met de paragnost Pieter Pieters. Samen met Laura en Jenny, zal hij  invoelen op de diverse plekken die we zullen bezoeken.
Zo kunnen we samen actief ervaren wat de energie van die plek ons te zeggen heeft. Dit geeft een mooie verdieping en gevoelswaarde aan de reis.
Oene gaat ons vertellen over de Sagen, legenden, en geschiedenis van dit bijzondere land.

Wat ga je ervaren?

– Een verblijf op een prachtige boerenhoeve middenin het Twentse land
– Tijd om je opnieuw te verbinden met jezelf, de groep en prachtige krachtplekken
– Begeleiding in de vorm van geleide meditaties, werken met energie, prachtige verhalen over de  plekken en nog veel meer..
– De luxe van volledige verzorging in een mooie groep met gelijkgestemden.
– Een weekend voor jezelf, waarin we je op basis van ‘slow travel’ meenemen naar prachtige plekken in de omgeving én in jezelf.

 

Datum: 15 - 18 juli 2022
Kosten: € 549,-

 

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op donderdag, 09 december 2021 13:37