Vorm geven aan Kwaliteit in je Leven

3-daagse retraite op Welhoven 2-4 juli 2021 met als onderwerp: Vorm geven aan Kwaliteit in je leven

Deze tijd van overgang van oude vormen, die niet meer werken, naar een nieuwe, nog onbekende toekomst, geeft dagelijks vele uitdagingen om in balans en intact te blijven. Er gebeurt veel en snel in de wereld om ons heen, met een toenemende intensiteit. Omstandigheden zijn drastisch veranderd, thuis, op scholen, op het werk, cultureel gezien en op het gebied van sociale contacten. Er is veel dat we niet weten, hoe dingen zullen veranderen en wat de toekomst zal brengen. Dit geeft ook een prachtige kans om binnen in jezelf te kijken en te voelen, wat daar nodig is om je eigen koers te blijven varen.

Deze 3-daagse retraite biedt ruimte om je te verdiepen in een kwaliteit die je graag zou willen ontwikkelen. Misschien weet je al welke dat is, maar misschien wil je deze liever (intuitief) kiezen op de eerste dag. De eerste 2 dagen beginnen we met een meditatie en een helende energie-oefening als basis, waarin je je gekozen kwaliteit ook mee kunt nemen.

Na de lunchpauze ga je beeldend vormgeven aan deze kwaliteit in zachte steen en creëer je een tastbare herinnering aan de kwaliteit die je wilt ontwikkelen.
In de avond brengen we in een uitwisseling ieders unieke ervaringen van de dag samen, en sluiten af met een speciale meditatie die helpt om het proces in jezelf een plek en een anker te geven, waar je altijd naar terug kunt keren.

De 3e dag start met het creatieve proces met je steen. ’s Middags sluiten we af met een meditatief deel en uitwisseling over wat de reis van deze 3 dagen heeft gebracht, ieder op haar/zijn unieke wijze.

WELHOVEN
Absoluut deel van de retraite is het ervaren van de rust en ruimte op Welhoven, zoals wandelen in de tuin, waar vele plekjes zijn om je even terug te trekken, of ’s avonds rond de vuurschaal nog wat napraten. De biologische en vegetarische maaltijden worden verzorgd door het team van Welhoven. We zorgen er samen voor dat er voldoende rust en tijd is om ook op jezelf en in stilte te kunnen zijn, naar behoefte. Als je meer wilt zien van de plek van Welhoven, kun je op de website kijken www.welhoven.nl .
Heleen Francke – well being coach/therapeut (Wellbeing Praktijk), teamlid van Welhoven
Yanny Riem Vis – coach en beeldend vormgever

Praktisch
Data en tijden: Aankomst vrijdag 2 juli 10.00 uur, dan staat de thee en koffie klaar
Afsluiting zondag 4 juli 18.00-19.00 uur met diner

Waar: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.welhoven.nl
Kosten: €275,- per persoon alles inclusief:
2 overnachtingen (inclusief linnengoed), 2 ontbijt, 3 lunch en 3 diners (vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch), materiaal
Bij niet overnachten en gebruik van minder maaltijden zullen deze kosten van de prijs worden afgetrokken.

Opgave en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Heleen Francke tel. 06-55800586
Opgave graag z.s.m., afhankelijk van de corona maatregelen kan deelname beperkt zijn qua aantal. Stichting Welhoven is een stichting op levensbeschouwelijke grondslag; zij mag daarom groepen ontvangen, maar op dit moment is er een maximum van 10 deelnemers vanwege de 1,5 m afstand.

 

Aanvullende informatie

  • Plaats: Vledderveen
  • Contactpersoon: Heleen Francke