Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige informatie:

SpiritueelFriesland.nl is een particulier initiatief om mensen die met bewustwording en spiritualiteit bezig zijn, met elkaar te verbinden en informatie te delen. Het aantal mensen en organisaties dat zich hiermee bezighoudt is groot. Wij zetten ons graag in om op een overzichtelijke manier dit toegankelijk te maken voor het Noorden. Waar je eenvoudig een overzicht kunt krijgen waar, wanneer en door wie een bepaalde activiteit op het gebied van bewustwording en spiritualiteit wordt georganiseerd. Waar je bijzondere winkels kunt vinden of verantwoorde voeding kunt kopen. Om zo de toenemende vraag en aanbod met elkaar te verbinden. 

Want een ding is zeker; bewustwording en spiritualiteit lééft in het Noorden!

 

Team SpiritueelFriesland.nl bestaat uit Oene Hofman en Jenny van der Veen. We zijn getrouwd en wonen met veel plezier in het mooie Dokkum. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor spirituele bewustwording, en om mensen met elkaar te verbinden.

Om dezelfde reden zijn we ook bestuursleden van Stichting In-zicht, die regelmatig activiteiten organiseert in Joure op het gebied van spirituele bewustwording (www.in-zicht.nl)

Samen hebben we een Praktijk voor Eenheid en Heling in Dokkum (www.mens-en-waarheid.nl).

 

Andere gegevens zijn:

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in. 
M  06-51511434

Onze voorwaarden:  klik hier

NL34 ABNA 0493 0420 24  t.n.v. SpiritueelFriesland, Dokkum

Een hartelijke groet van team SpiritueelFriesland.nl