Holistisch therapeut, Reikimaster,  Livecoach

Aanvullende informatie

woensdag, 08 december 2021 18:09

Straling onder Toezicht

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Webinar: Straling onder Toezicht

Nu 5G tijdens de huidige maatregelen ‘gewoon’ wordt uitgerold, is het van belang om ons beter te verdiepen in wat straling doet met al het leven op aarde. Dit webinar kan daar een bijdrage aan leveren.

Dit webinar heeft dezelfde titel als het pas uitgekomen boek Straling onder Toezicht,  dat de spreker samen met 2 collega’s; de fysicus Dr. Ir. George Remkes en de publicist Sander Funneman geschreven heeft. Hier meer informatie over het boek.

De lezing en het boek gaan over de effecten van de elektromagnetische velden van de mobiele telefonie (2G t/m 4G) op de natuur inclusief de mens, die naar voren gekomen zijn in wetenschappelijk onderzoek. Dit gaat over subthermische effecten, dus zonder dat levend weefsel door de straling opgewarmd wordt. Het natuurgedeelte gaat over bodemmicroben tot en met bomen, vogels en walvissen. Ook de effecten op de mens komen aan de orde. De effecten van de straling die de 5G technologie gaat uitzenden zijn nog niet onderzocht.


Datum: 8 december 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Webinar via Zoom

Aanvullende informatie

woensdag, 24 november 2021 18:04

Gezondmakend onderwijs

Bij Stichting In-zicht door Claudia Jansen

Gezondmakend Onderwijs

We worden niet aangestuurd door ons DNA en onze hersenen, maar door ons bewustzijn!
Dat vraagt om bewust opvoeden en bewust onderwijs!

Een aarde en een samenleving in balans vraagt om mensen in balans.

Mensen in balans vraagt om gezond en bewust onderwijs. Op een gezonde en natuurlijke manier leven en leren van binnenuit. Bewust en bezield. Zinzoekend en zingevend van karakter. Zodat mensen weer worden wie zij zijn, voordat de wereld hen vertelde hoe ze moesten doen of zijn. Het gaat over ons innerlijk potentieel ontwikkelen in relatie met het bijdragen aan een mooiere wereld. Wie ben jij en welk talent kom je hier brengen? Zodat we samen een duurzame en regeneratieve, inclusieve maatschappij vormen waar we in respect en verbinding met elkaar en de natuur leven.

Gezondmakend onderwijs is een holistische visie op hoe leren van binnenuit nu werkelijk verloopt via ons lichaam en ons bewustzijn. Dat gaat verder dan lesjes geven over gezondheid. Gezondmakend onderwijs betrekt nadrukkelijk het lichaam en diens fysieke en energetische processen bij het leren wat gevolgen heeft voor wat, hoe en wanneer we iets leren.
Het gaat uit van de multidimensionale Mens.


Datum: 24 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

woensdag, 03 november 2021 18:00

De Poorten van Frisia

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur

De Poorten van Frisia.

Al enige tijd zet ik me in om het oorspronkelijke verhaal van de lage landen boven te halen. Steeds meer en meer kom ik tot de ontdekking, wie wij werkelijk zijn. Een stam van tovenaars, die buiten de aarde wetten om, ware magie in het leven kunnen verweven.

Dit verhaal van onze stam, de Friezen, is geen verhaal uit een vervlogen tijd. Het speelt zich nu af. Jouw leven, is het verhaal van jouw stam. De plaatsen waar je hebt gewoond, waar je werkte en op school zat, waren plaatsen van kracht, waarin jij jezelf ontdekte. Hier hebben de oude Druïden, de heidenen van ons land, de kennis en geschiedenis verstopt, en stilletjes meegegeven zodat het op het juiste moment boven kon komen. Dat moment is nu.

 

Datum: 3 november 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

woensdag, 13 oktober 2021 17:52

Hoe komen we uit de piramide?

Bij Stichting In-zicht door Peter Toonen

Hoe komen we uit de piramide?

Deze lezing is een vervolg op het thema beschreven in zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide‘, waarbij verwezen wordt naar de piramidale sociale structuur, ofwel de macht/controle matrix waarin wij volgens Peter al vele duizenden jaren leven.

Er gebeurt veel tegelijk dat op ieder mens veel invloed heeft en zal hebben: de coronacrisis, een economische crisis, de invoering van 5G en het Internet Of Things (kunstmatige intelligentie), vaccinaties, vergaande digitalisering, meer staatscontrole- en bemoeienis, ecologie- en energieproblemen, enzovoort.
Hoe kunnen wij ons hiertoe verhouden? Hoe voorkom je dat je in de angst schiet?

Waarom is in deze tijd de kloof tussen de verschillende waarnemingen van de werkelijkheid zo groot dat deze vaak onoverbrugbaar lijkt? Wat gebeurt er dan in onze denkpatronen? Wat maakt dat die verschillen zo groot en heftig kunnen zijn? En waarom juist nu?

Datum: 13 oktober 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

woensdag, 29 september 2021 17:49

Vrije Energie College

Bij Stichting In-zicht door Casper Boom en Karsten van Asdonk

Vrije Energie College

Er bestaat al sinds de jaren van Nikola Tesla technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd.
Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij.
Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen.

Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is.
Hoe willen we samenleven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is?

 

Datum: 29 september 2021
Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

De witte eenhoorn: diverse workshops in de paardenwei ( zomer activiteit) persoonlijke begeleiding, massage, yoga. Dieren natuurlijk genezen: Bioresonante, homeopathie, bloesems, celzouten, vitamine en mineralen voor mens en dier middels haaranalyse.

Zie ook www.dierennatuurlijkgenezen.com

Aanvullende informatie

  • Plaats Tzummarum en Franeker
  • Contactpersoon Sylvia Berlijn

Begeleiding bij levensprocessen. Je kunt bij ons terecht voor een consult als je bijvoorbeeld vastloopt, je geblokkeerd voelt, als je je afvraagt: hoe nu verder? Of als je weer meer wilt kunnen luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie.
Na een consult heb je meer inzicht en duidelijkheid over je innerlijke processen en zul je weer stappen kunnen zetten in jouw leven.
Met gebruikmaking van oa. mediumschap, individuele familie opstellingen, coaching en transformatie krijg je weer een heldere kijk op je leven en komt je leven in een flow.

Aanvullende informatie

  • Plaats Joure
  • Contactpersoon Sietske Bakker

Medium/spiritueel begeleider - Psychic /persoonlijke reading - Assessment reading/talenten reading - Mental Medium contact/contant met dierbare overledenen - Chakra-edelstenen behandeling - Shamballa-Reiki behandeling - Bachbloesems

Aanvullende informatie

Naast traumatherapie en coaching geef ik readings. Bij een reading verbind ik me met het hoogste in jou, je ziel en download vanaf die frequentie informatie voor jou.
Ik kan je informatie aanreiken over je zielskwaliteiten, dat zijn je natuurlijke hogere gaven, informatie die te maken heeft met je levensthema's, hobbels in dit leven, het doel van dit leven, hogere contracten etc.
Ook zie ik regelmatig beelden van andere levens die doorwerken in dit leven en/of vormen van transgenerationeel trauma van de voorouders uit je eigen familiestamboom of uit andere bronnen.

Aanvullende informatie

  • Plaats Langweer
  • Contactpersoon Marije de Boer