×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Ontspanning

Een plek om te delen, spelen en te helen | Trefwoorden zijn: hartverwarmend bloemwerk, keramiek, koken, kruiden, kleinschalig creatief kamperen | Informatie: Irma Rigters, Friese Veldweg 31, Blesdijke | telefoon 0521 - 795 158

Lees meer...

De witte eenhoorn: diverse workshops in de paardenwei ( zomer activiteit) persoonlijke begeleiding, massage, yoga. Dieren natuurlijk genezen: Bioresonante, homeopathie, bloesems, celzouten, vitamine en mineralen voor mens en dier middels haaranalyse.

Zie ook www.dierennatuurlijkgenezen.com

Aanvullende informatie

  • Plaats Tzummarum en Franeker
  • Contactpersoon Sylvia Berlijn

Lees meer...

Het Lichtrijk heeft de volgende peilers:

Biofotonen therapie
Biofotonen zijn kleine lichtstraaltjes die zich in alle levende cellen bevinden. Zij kunnen gemeten worden met de StarLight op punten op handen en voeten. Verstoringen kunnen aangepast en hersteld worden.

Tai-chi & Qigong
Chinese bewegingsleer voor o.a.ontspanning. Ons lichaam is de ingang om verandering aan te brengen in zowel lichaam als geest.

Ayahuasca
dit plantenmedicijn wordt gebruikt het lichaam en emoties te reinigen van jaren opgeslagen afvalstoffen en emoties. Mentaal kan het ons helpen anders naar het leven te kijken en meer vrede te ervaren.

Aanvullende informatie

Lees meer...