Athos

Naast traumatherapie en coaching geef ik readings. Bij een reading verbind ik me met het hoogste in jou, je ziel en download vanaf die frequentie informatie voor jou.
Ik kan je informatie aanreiken over je zielskwaliteiten, dat zijn je natuurlijke hogere gaven, informatie die te maken heeft met je levensthema's, hobbels in dit leven, het doel van dit leven, hogere contracten etc.
Ook zie ik regelmatig beelden van andere levens die doorwerken in dit leven en/of vormen van transgenerationeel trauma van de voorouders uit je eigen familiestamboom of uit andere bronnen.


Ik functioneer als boodschapper. Ik breng je, net als de postbode of de uil van Harry Potter, de brievenpost. Soms is de inhoud van de brieven voor mij niet duidelijk, maar kun jij deze prima in een context plaatsen. Soms duurt het even en wordt iets met de tijd duidelijk.
Daarom is het het ook prima als je een reading opneemt. Je kunt ook zelf vragen stellen over voor jouw belangrijke kwesties.
Tijdens een reading gebeurt het vaak dat hogere healing energie binnenkomt. Dit gebeurt of dit gebeurt niet, dat heb ik niet in de hand en kan ik zeker niet claimen. Het is een niveau van healing of 'grace' dat ver boven mij als persoon uitreikt.
Een reading duurt meestal 1,5 uur. Wil je meer info of heb je vragen: kijk op mijn website en/of stuur een email

Aanvullende informatie

  • Plaats: Langweer
  • Contactpersoon: Marije de Boer
Meer in deze categorie: « Geheel-Jezelf