Item gefilterd op datum: woensdag, 14 april 2021

woensdag, 14 april 2021 17:40

Wereldgebeuren en astrologie

Bij Stichting In-zicht door Karen Hamaker - Zondag

Wereldgebeuren en Astrologie
‘Wereldgebeuren en astrologie – astrologie als instrument om ontwikkelingen in politiek, economie en wereld te begrijpen’ is de complete titel van de lezing.

Alles in de wereld heeft zijn eigen cycli, en al vanaf de Babylonische tijd weten we dat er parallellen zijn tussen planeetcycli aan de hemel en gebeurtenissen op aarde. Karen Hamaker-Zondag heeft historisch onderzoek gedaan naar deze parallellen over een periode van 3000 BC tot heden en kon op grond daarvan al jaren geleden de kritieke tijd zien aankomen waarin we nu leven.

De astrologie maakt, naast cyclusonderzoek, gebruik van horoscopen. Een horoscoop is een exacte weergave van de situatie aan de hemel voor een bepaald moment. Dat kan een geboorte zijn, maar ook het openen van een zaak, het ontstaan van een land, etc. De cycli aan de hemel bewegen zich binnen een horoscoop en kunnen specifiekere tendensen aangeven.

Aan de hand van zowel de grote collectieve cycli als het gebruik van horoscopen zal Karen laten zien wat de astrologie te vertellen heeft over de huidige situatie, en een paar mogelijke ontwikkelingen.

Datum: 14 april 2021
Tijdstip; 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Categorie: Lezingen