SpiritueelFriesland.nl staat een spirituele levenshouding voor, gebaseerd op vertrouwen. Toch is het goed om de volgende afspraken met elkaar te delen die gelden als algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden
De overeenkomst die adverteerder (deelnemer) en SpiritueelFriesland.nl aangaat, is voor een periode van twee jaar, met een stilzwijgende verlenging van telkens een jaar en is derhalve een bindende overeenkomst. De opzegtermijn is voor deelnemer en SpiritueelFriesland.nl vastgesteld op uiterlijk drie maanden voor het verstrijken van de jaarlijkse termijn. Opzegging van de overeenkomst dient per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan SpiritueelFriesland.nl kenbaar gemaakt te worden.
De advertentie alsook de bijbehorende activiteiten, zullen worden verwijderd indien, ook na een herhaald verzoek, de nota niet wordt betaald.

Bijdrage deelnemers
Om een praktijk of winkel te laten zien op SpiritueelFriesland.nl, vragen we een bijdrage per jaar. Voor dit bedrag plaatsen we de advertentie van de praktijk of winkel en heten je welkom op onze Facebook-pagina (het is belangrijk om deze te delen en te liken). Daarnaast kun je, via een formulier op de website, activiteiten opgeven zoals bijv. een cursus, workshop, open huis of een lezing. Indien deze in het verlengde van je praktijk e.d. liggen en passen bij de intentie van de site, zal deze worden geplaatst onder de betreffende categorie zoals die is aangegeven bij de aanmelding.

De jaarlijkse bijdrage (incl. BTW) die we voor dit alles vragen is:
•    voor een eenpersoons-praktijk: € 24,-
•    voor een praktijk waar 2 of meer mensen werken: € 30,-
•    voor een (natuurvoedings)winkel, atelier, opleidingsorganisatie of praktijk met meerdere websites waaruit je werkt, en/of een webshop: € 36,-

Verder zullen wij met flyers en advertenties de site zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. De website zal in principe 1 à 2 maal per week worden ververst met de aangeboden informatie.

Het team van SpiritueelFriesland.nl doet haar best om de aangereikte informatie zo goed mogelijk op de website beschikbaar te stellen. We kunnen echter op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor tekstuele onvolkomenheden, technische verstoringen e.d. SpiritueelFriesland.nl behoudt zich het recht voor om bepaalde informatie niet te plaatsen. Dit gaat in overleg met de adverteerder/betrokkenen.